Geile amateur petitelily1993 (30)

Acties

Informatie

petitelily1993 (30)

Bericht van petitelily1993

Hoi, ik ben Lily, Ik ben 28 jaar oud en ben erg klein van postuur. Voor iemand van 1,61 ben ik klein maar erg vurig. Daarnaast ben ik lief, zorgzaam en voel ik dingen snel aan. Ik ben klein maar fijn zoals de gezegde luid!

Informatie over petitelily1993

Naam: petitelily1993
Leeftijd: 30
Woonplaats: Nooitgedacht
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Van alles en nog wat! Zolang het maar met liefde en passie is bereid! en drink graag Ik drink graag thee, ik ben geen koffie drinker en koolzuurhoudende frisdranken of frisdranken op zich drink ik ook niet.. Mijn hobbie(s): Lange boswandelingen maken, goede boeken lezen, sporten, uitgebreid koken.. Mijn favoriete muziek is Zolang je er maar op kan viben, ongeacht genre. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Lang en exotisch. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Doggy stijl en mijn favoriete plekje(s) zijn Een plek waar niet al teveel mensen zijn ongeacht waar het is, zolang je maar tot rust kan komen.. Bij mannen val ik op hun Handen. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Ik heb een warm karakter, ik ben empathisch en kan me goed in andermans schoenen verplaatsen. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: Alles. Ik hou van mijn uniekheid. Mijn levensdoel is: Van het leven genieten without worries. Mijn levensmotto is: Don't regret anything you do in life, I would rather live fully than regretting things I didn't do because of fear.. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Mensen die stinken. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou